Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier keer vissen zonder vispas

Toegevoegd: 10-05-2012, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Woensdag controleerde de politie op de naleving van de visserijwet bij alle viswateren van Schouwen Duiveland.

Hierbij zijn tientallen personen gecontroleerd op diverse locaties. Vier personen ontvingen proces verbaal voor het vissen zonder vispas. Ze zaten op de Brouwersdam aan de zijde van het Grevelingenmeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arbeider (11-5-2012 om 12:53)
Lang leve onze dienders... maar niet heus.
Bert schotsman (10-5-2012 om 21:13)
Tsjongejonge jonge jonge. IInbraken, aanrandingen, autoradio,s die uit de auto gejat worden en dan lekker over het strand banjeren om een vispas te kontroleren. Zullen we eens prioriteiten gaan stellen voor het blauw op het strand?
Renata (10-5-2012 om 20:18)
Bravo! Ze zitten er altijd, zeker dadelijk in het seizoen. Blijven controleren a.u.b. Is gewoon stropen.
Visser (10-5-2012 om 18:52)
Zielig, ga boeven vangen. Weer een hondertal euros weggegooid, voor niks, door de politie. Zal wel weer een pachtslootje geweest zijn met wederom zon ouwe zeikerd die zelf altijd aan het vissen is en bang is dat anderen ze sloot leeg vissen. Ookal kan je de meeste vis niet eens eten. get a life.
Rob (10-5-2012 om 17:56)
Ik vind het knap hoor dat de politie dat allemaal doet. Als ze zelf iets moeteninleveren gaan ze gelijk acties houden. Kunnen ze beter die vissers oppakken die daar een visje proberen te vangen. Dus KLAP KLAP KLAP voor deze agenten
Wil ook wel eens een Zeebaars vangen op de Oosterschelde (10-5-2012 om 17:47)
Mooi verhaal van onze handhavers. Maar een paar keer per jaar controleren op de Brouwersdam binnen en buiten waarbij 90% de dans ontspringt zet geen zoden aan de dijk. En dan hebben we het nog geen eens over de vele honderden kilo's zeebaars die elke nacht gestroopt worden op de Oosterscheldekering.
Cookie-instellingen beheren