Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 156 km

Man deelt kopstoot uit in Vlissingen

Toegevoegd: 10-06-2012, 14.43 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is in Vlissingen een man opgepakt na het uitdelen van een kopstoot.

De verdachte, een 18-jarige Vlissinger, werd rond 02.00 uur opgepakt op het Bellamypark. De 18-jarige was aan het vechten in een horecabedrijf. Twee medewerkers pakten hem daarop vast om hem buiten te zetten.


De man wist zich los te rukken en gaf één van de medewerkers een kopstoot. Eenmaal buiten werd hij door de politie aangehouden. De Vlissinger is na het afleggen van een verklaring zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division (11-6-2012 om 07:04)
Hij kan de medewerkers ook aangeven. In een kroeg mag alleen de baas en een portier je buiten zetten. Niet het barpesoneel. Die hebben daar geen papieren voor.
Marijke (10-6-2012 om 22:33)
Na het afleggen van een verklaring?? Is het hierbij gebleven? In ieder geval een fikse boete en horevaverbod. Niet zo'n soft optreden a.u.b. meteen de kop indrukken!!!
Cookie-instellingen beheren