Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeen verdacht van heling shampoo

Toegevoegd: 03-07-2012, 21.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Dinsdagmiddag rond 15.00 uur is in de Edisonstraat in Goes een 39-jarige Roemeense man aangehouden tijdens een routinecontrole.


In zijn auto lag een grote hoeveelheid shampoo (36 flessen) van de merken Head & Shoulders en L'Oreal Paris. De man kon geen aannemelijke verklaring geven over de herkomst van de shampoo.

De man is aangehouden op verdenking van heling en is ingesloten in Torentijd. De politie probeert de herkomst van de shampoo te achterhalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (4-7-2012 om 17:20)
Misschien heeft hij last van vet haar?
Hamster (4-7-2012 om 16:49)
Dan hoop ik dat ze mijn voorraadkastje nooit komen checken... Als de oorlog uitbreekt ruik ik nog zeker 2 jaar fris en fruitig, gewoon gekocht in de aanbieding, moek dan bonnetjes gaan bewaren ofzo?
Jos (4-7-2012 om 11:17)
Geweldig gedaan hoor weer een top crimineel achter de tralies.
De NDZ -Nuchter Denken Zeeland (4-7-2012 om 10:50)
Wat een geweldig grote partij shampoo. complimenten. kosten baten analyse moet erg profijtig zijn (kosten opbergen torentijd etc tegen de waarde van de partij shampoo :-) ongelooflijk laat em lekker rondrijden met die 36 flessen shampoo...moet ie tanken en beaalt ie accijns:-)
Jos (3-7-2012 om 23:47)
Laat me niet lachen ,bankiers top ambtenaren verzekerings maatschappijen ze bestelen ons allemaal maar nee een Roemeen met shampoo dat is echt te erg opsluiten die handel. Politie van Zeeland je moet jezelf nu toch wel echt kapot schamen.
Cookie-instellingen beheren