Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Gewonde bij kettingbotsing N59

Toegevoegd: 23-07-2012, 17.38 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Op de N59 bij Zierikzee vond maandagochtend kort na 11.00 uur een kettingbotsing tussen vier auto's plaats.


Er was voor de rotonde Zierikzee een file ontstaan. Een 44-jarige man uit Slenaken en daarachter een 29-jarige vrouw uit Goes stonden stil in deze file. Een achteropkomende 50-jarige man uit Bergen op Zoom kon niet meer remmen en botste tegen de auto van de vrouw. Zij schoof door tegen de auto van 44-jarige man.

Daarna klapte nog een 55-jarige man uit Venlo op de achterste auto. In de auto van de vrouw zat een 10-jarige jongen die door de botsing last had van zijn rug. Hij is voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De andere betrokkenen bleven ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap verkeer (23-7-2012 om 21:02)
De wegen in Zeeland zijn totaal niet berekend op het verkeer dat er 's zomers rijdt. Zomers zijn er bijna 10x zoveel mensen op de eilanden als in de winter. Ook de ziekenhuizen zijn daar niet op berekend. Je houd je hart vast als er een grote calamiteit gebeurt.
Marijke (23-7-2012 om 20:58)
Hoezo, kon niet meer remmen. Nee, hij zat te slapen en reed te hard. En voor de man daarachter geldt hetzelfde!!! Je zal maar WA-verzekerd zijn als slachtoffer dan kost dit je een hoop geld!!!
D. (23-7-2012 om 17:47)
Het is ook niet verwonderlijk, de gemiddelde afstand, die men tegenwoordig aanhoudt op een 80 weg, is amper 10 meter.
Cookie-instellingen beheren