Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ten val door overstekende poes

Toegevoegd: 26-07-2012, 17.25 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - In het Walcherse Meliskerke is vanmiddag fietser ten val gekomen tijdens het ontwijken van een overstekende poes.


De valpartij vond rond 14.20 uur plaats op de kruising Kloosterweg - Kruisweg. De fietser liep verwondingen op en zodoende werd er een ambulance gewaarschuwd. Over de aard en de ernst van het letsel s niets bekend.

Voor zover bekend bleef de poes ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (27-7-2012 om 14:03)
@loespoes, waarom is het bij een hond o.k. ??? een loslopende hond is in de meeste gevallen ontsnapt een loslopende kat is net als 95% van zijn soortgenoten zonder enig toezicht buitengepleurt door de liefhebbende eigenaar zie zegt een "HUISDIER" te hebben waar hij veel om geeft.
Renata (27-7-2012 om 11:44)
@Poeske: hi hi. Sluit me helemaal bij jouw reaktie :-)
Ja hallo (27-7-2012 om 11:26)
Ja hallo, dit is maar een berichtje op een website over hulpverlening, en een fietser had hulp nodig, vandaar dit bericht. waarom er blijkbaar ineens de drang is op een oordeel over alle katten te vellen ? wie zegt dat dan ? waarom zou dat moeten ? denk eens wat minder extreem a.u.b.
Loespoes (27-7-2012 om 08:34)
Wat een onzinnige reacties hier, als het nou een loslopende hond was ok.maar een kat kun je niks aan doen
Staffie (27-7-2012 om 01:25)
Gewoon belasting vragen voor die dieren net als een hond en verplicht chippen dan kan soms de eigenaar aanspr gesteld worden. en graag ook de stront opruimen net als ik doe van mijn hond.
Miauw (26-7-2012 om 22:53)
Wie heeft er meer verstand, de poes of de fietser? Zou degene met de meeste hersenen eens rekening willen houden met degene met de minste hersens, want als de groepen wielrenners die hier elk weekend voorbijrazen, toevallig een van mijn poezen zou raken, dan kunnen ze me niet hard genoeg vallen!
Cookie-instellingen beheren