Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Arrestatie na verkeersruzie

Toegevoegd: 03-08-2012, 20.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdag rond 12.00 uur vond op de Nieuwe Vlissingseweg een verkeersruzie plaats ussen twee bestuurders die enige tijd achter elkaar hadden gereden.


Bij het verkeerslicht was de bestuurster van de voorste auto, een 39-jarige Middelburgse vrouw, uit haar auto gestapt en naar de auto achter haar gelopen. Deze auto, met aanhanger, werd bestuurd door een 20-jarige Vlissinger.

De Vlissinger reed daarop eerst met zijn auto achteruit en daarna dicht langs de vrouw, waarbij hij haar net niet raakte. Wel reed hij het portier van haar auto kapot, waardoor dit niet meer gesloten kon worden. De auto moest worden weggesleept.

De 20-jarige Vlissinger is later aangehouden.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (4-8-2012 om 08:22)
Het is geven en nemen in het verkeer en fouten acepteren van elkaar, die maken we echt allemaal niemand uitgezonderd en niet provoceren dan ontstaan dit soort dingen! (maar ik geef toe soms....hoe jong of hoe oud ze ook zijn je zou ze af en toe achter het stuur vandaan willen trekken) :)
Poema (3-8-2012 om 23:08)
We kennen de exacte oorzaak niet waarom de vrouw uitstapte maar er is een grote kans dat de auto achter haar aan het bumperkleven was. Dit gebeurt namelijk zeer veel en is zeer gevaarlijk en hinderlijk. Er staat trouwens dat ze is gestopt bij een verkeerslicht en NIET midden op de weg. GOED LEZEN !
Middelburger (3-8-2012 om 22:53)
@ Vlissinger, lijkt me dat jij een stukje verstand mist met je reacties op bepaalde nieuwsfeiten! Wat een onzin verkondig jij. Als die 20-jarige "VLISSINGER" achteruit- en vervolgens om zijn voorgangster heen rijdt zal hij wel nattigheid gevoeld hebben. En dan nog doorrijden na een aanrijding!
Renata (3-8-2012 om 22:45)
Tjonge tjonge, wat een alwetende reakties. We weten toch niet wat er aan vooraf gegaan is?
Marijke (3-8-2012 om 21:50)
Wat een korte lontjes zeg!!!
Vlissinger (3-8-2012 om 21:02)
Tja, altijd maar klagen over de jeugd, maar mevrouw besloot (heel verstandig?) om midden op de weg uit te stappen? dan mis je toch een ook stukje verstand. die 20 jarige wilde waarschijnlijk gewoon weg, maar kan blijkbaar geen auto rijden omdat hij de deur eruit reed... fout van beide partijen.
Cookie-instellingen beheren