Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Schermutseling in Oost Souburg

Toegevoegd: 14-08-2012, 16.54 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht is rond 01.00 uur een 21-jarige man uit Oost Souburg gewond geraakt bij een schermutseling op het pleintje bij buurthuis 'Razzmatazz' in zijn woonplaats.


Het slachtoffer was op weg naar huis toen hij op het pleintje werd aangesproken door een voor hem onbekende man. Deze man vroeg hem om een sigaret. Toen het slachtoffer hier geen gehoor aan gaf kreeg hij klappen tegen zijn hoofd en werd hij met een scherp voorwerp verwondt.

Het slachtoffer wist zich van zijn belager te bevrijden en is naar huis gestrompeld. Daar heeft men 112 gebeld. Ambulancepersoneel heeft de hevig bloedende man de eerste hulp verleend. Hij is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over dit incident. Ze worden verzocht te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adjuh (15-8-2012 om 06:24)
Tis toch niet normaal meer je wordt voor de stomste dingen in elkaar geslagen sterkte voor de jongen hoop dat die man snel gepakt wordt
Marco (15-8-2012 om 02:03)
Tsjaaa, De enige die 'snachts over straat loopt zonder mobiele telefoon moeten 'ze' net hebben. Idd erg toevallig. Ik mag aannemen dat de politie 'het voorval' danig uitpluist ? Kwam 't heerschap nét van z'n werk ? Of ging ie er nét naartoe ? 2 Personen lagen iig nog niet in hun mandje.
Aman (15-8-2012 om 00:47)
Batterij was zeker leeg! anders had hij dat heus wel gedaan denk ik
Danny (14-8-2012 om 20:00)
Het is verstandig om een mobieltje bij je te hebben. Kun je sneller 112 bellen. Wat de pakkans van de dader vergroot.
Cookie-instellingen beheren