Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 73 km

Vrouw gebeten door vechthond

Toegevoegd: 28-08-2012, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagavond iemand gebeten door een vechthond. De politie is op zoek naar zijn baasje.


Het slachtoffer, een vrouw, werd rond 21.45 uur gebeten in de Falckstraat. Volgens de politie beet een witte vechthond de vrouw rond dat tijdstip in haar onderarm. Volgens de politie was de hond vermoedelijk een American Bulldog of een American Staffordshire terrier.

De eigenaar van de hond is een negroïde man van 35 á 40 jaar oud en heeft een gezet postuur. De man heeft de hond na de beet bij zich geroepen en is vervolgens weggelopen. De dierenpolitie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen van het voorval en is op zoek naar mensen die weten waar de hond en zijn baas woonachtig zijn.

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maakt niet uit (29-8-2012 om 16:38)
Als het die dieren"vrienden"hier dus echt niet uitmaakt een pitbull of chihuawa. dan maakt het dus niet uit en kunnen die gefokte monster rassen gewoon verboden en iedereen een schoothond. want, het maakt ze toch niet uit zeggen ze zelf. dus heb je ook geen pitbull nodig.
Mien (29-8-2012 om 16:33)
Blijft feit dat mensen erg zwart wit zijn. Een Stafford is idd gebruikt voor vechten. Das een punt maar zolang er bepaalde regels in acht genomen worden is er niets aan de hand. Een Stafford is ontwetend en vals opgevoed als deze een mens aan valt daar ze gek zijn op mensen en nee niet als snack...
Kim (29-8-2012 om 16:02)
Vorig jaar op sbs6 bij alberto steegeman documantaire wat ze doen met de honden als deze niet willen vechten die maken ze op de meest walgelijke manieren af omdat ze weigeren te VECHTEN. de mensen creeren deze honden niet de hond kiest ervoor zo te worden maar word zo gemaakt door de mensen.
Vlissingse (29-8-2012 om 16:01)
Een Bulldog en een Stafford zijn ooit gefokt voor maar 1 doel, vechten! De term vechthond is dus op zijn plaats hier. Beetje hypocriet om nu net te doen alsof het gezelschapshondjes zijn die nog nooit voor ellende hebben gezorgd/zorgen. Ik denk zelfs te weten wie het is, dan gaat het om een AmBull.
Jacolien (29-8-2012 om 15:59)
Ik heb zelf chihuahua,s en de meeste mensen vinden ze schattig en pakken ze zonder te vragen op maar ook een chihuahua is een hond en als je hem niet opvoed dan heb je een vechthond in het klein dit geld voor alle honden van groot to klein jammer dat mensen zo kortzichtig zijn en niet verder kijken.
Beppie (29-8-2012 om 15:59)
Cin, ik ben het helemaal met je eens. Niet de hond maar de baas. Mijn zoon heeft ook een Amerikaanse Bulldog. Een schat van een hond!!!
Cookie-instellingen beheren