Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval kiosk in scene gezet

Toegevoegd: 29-08-2012, 20.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De beroving die op donderdag 9 augustus plaatsvond bij de kiosk van de Lange Jan in Middelburg is in scene gezet. Politie-onderzoek heeft dat uitgewezen.


Op de bewuste donderdag werd gemeld dat een medewerker was beroofd van een geldkistje toen hij naar een auto liep. De medewerker kwam ten val maar raakte niet gewond. De politie kreeg destijds door dat er sprake was van meerdere daders en startte direct een onderzoek. Er werd niemand aangehouden.

De politie heeft deze week echter alsnog vier jongens aangehouden. Het gaat om jongens uit Middelburg. Eén van hen was de 'beroofde' medewerker zelf. Hij heeft volgens de politie de beroving samen met de andere in scene gezet om vervolgens de buit samen te verdelen.

Drie van de jongens werden maandag opgepakt. De laatste werd vandaag aangehouden. Het gaat om jongens van 15, 16 en 17 jaar oud. Een rechter mag binnenkort bepalen welke straf de jongens verdienen.

Zie ook:
- Overval op kiosk Middelburg (09-08-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vuurvlieg (30-8-2012 om 08:10)
Een mooie straf is de trap van lange jan schoon maken een keer in de zomer en twee keer in de winter
Rob (30-8-2012 om 00:35)
Tuig. Graag ook alle onderzoekskosten van de Politie op deze gasten verhalen wat normaal gesproken van belastinggeld wordt betaalt.
Arjen (29-8-2012 om 23:18)
Het zullen je kinderen maar wezen die zo iets doen je zal als ouder je dan toch ook wel diep schaamen denk ik dan en je kan je nergens meer vertonen
Michael (29-8-2012 om 22:02)
Echt ziek. Dat je spot met zulke ongein.
Vlissinger (29-8-2012 om 21:52)
Hoe kan je daar nou voor gepakt worden? ik bedoel..als je zoiets doet, lieg dan goed
Joop (29-8-2012 om 21:44)
Dan denk je slim te zijn door zo'n overval in scène te zetten, val je toch mooi later door de mand. Jammer dat er dan weer niet bij staat hoe de Politie er achter is gekomen: ooggetuigen? Camera-beelden? Zijn ze later met zijn allen gesignaleerd op een bepaalde plek met dat kistje?
Cookie-instellingen beheren