Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 234 km

Boom valt op woning Zanddijk

Toegevoegd: 01-09-2012, 16.55 uur
Er raakte niemand gewond.
Er raakte niemand gewond.
© Foto: Damion Maljers
Door: Roland de Jong
ZANDDIJK - Op de Veerseweg tussen Zanddijk en Veere is vrijdag een boom op een woning gevallen. Niemand raakte gewond.


Toen de boom rond 15.30 uur omviel was er niemand in het huis aanwezig. Het opruimen van de grote abeel duurde uren. Een deel van het wegdek raakte beschadigd en ook de woning zelf liep schade op.

De oorzaak van het omvallen van de boom wordt nog onderzocht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (2-9-2012 om 12:41)
@johan, waar wil jij een "bos" plaatsen? alles wordt volgebouwd, parkeer dan je auto in dat zogenaamde "bos" dat er nog niet is. dan heb je ook geen last van vogelstront.
F.a.h Bakker (2-9-2012 om 12:11)
Jo ik dacht dat die boom al lang weg waar. Die zijn zo rot als het maar kan. En dan zegt de gemeent voor nou we wist niet dast die boom zo rot waar. Moet we tog maar kijk of we de kap van die boom wat vroeger kun doen dan vlogt jaar. Nou zou zeg om met die boom. En zet er niewu . Gr f.a Bakker
Johan (2-9-2012 om 00:03)
Haal oude bomen dan ook weg , als ze een reikwijdte hebben zodat ze op huizen kunnen vallen ! En plant gewoon nieuwe bomen . Hier in de buurt staan ook van die verschrikkelijke grote bomen bij oude huizen , als er een op valt stort het huis geheid in . Plus de rotzooi van vogelstront op de je auto's , en bladeren zodat je in de honden stront trapt , gewoon weg er mee ! Plant mijn part een bos of park met bomen , buiten de woonwijk . Die milieu activistes je word er stront ziek van .
Inwoner (1-9-2012 om 20:21)
Goh wat zou de oorzaak nou wezen, misschien omdat het hard waaide op deze dag? Of de kabouters hebben de wortels los gegraven. Die bomen staan al jaren op omvallen omdat alles er omheen word weggehaald. Geen beschutting = een probleem (@gemeente veere).
Cookie-instellingen beheren