Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt voor oplichting

Toegevoegd: 12-09-2012, 17.37 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft dinsdag een 22-jarige vrouw uit Axel aangehouden voor oplichting.

De vrouw werkte het afgelopen jaar als hulp in de huishouding bij bejaarden in Axel en omgeving. Tijdens haar werk vroeg ze aan negen mensen om geld aan haar te lenen, steeds weer met een ander smoesje.


Ondanks dat ze beloofde het geld terug te betalen, deed ze dit nooit. Ze leende telkens een klein geldbedrag maar uiteindelijk is haar totale 'schuld' opgelopen tot enkele honderden euro's.

Uit verder onderzoek door de politie is ook gebleken dat ze bij nog drie andere bejaarden ook geld had 'geleend' en tevens sieraden had weggenomen. De 22-jarige vrouw is na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Zij zal te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (13-9-2012 om 12:05)
Vast laten zitten? en dan geen plek meer voor echte criminelen? ;) dit meisje zal nooit meer een fatsoenlijke baan kunnen vinden dus laat dr lekker thuis zitten!
Natas (13-9-2012 om 00:21)
Piet jah ik ben het met je eens maar vaak kom je er van aff met een taakstraf jammer genoeg
@piet (12-9-2012 om 20:51)
Als ze vast gezet word tot de rechtzaak en zij word voor minder dagen cel veroordeeld heeft zij onterecht gezeten en zal zij daarvoor betaald moeten worden, ze zal in dat geval dus geld 'toe' krijgen. Maar ze zal wel een taakstraf krijgen, strafmaten moeten eens aangescherpt worden in nederland.
Piet (12-9-2012 om 18:53)
Ik snap werkelijk niet dat deze meid in vrijheid is gesteld. Altijd wordt gezegd dat mensen die bejaarden oplichten, vaak aan de deur, strenger gestraft moeten worden. Laat haar dan in ieder geval in voorarrest zitten tot de rechtszaak, zodat ze aan iederaan uit kan gaan leggen waar ze is!
Jadi (12-9-2012 om 18:29)
Wat een misselijke manier om zo proberen aan extra inkomsten te komen !! Ga toch werken voor je geld, neem er een krantewijk bij !!
Cookie-instellingen beheren