Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in woning Middelburg

Toegevoegd: 16-09-2012, 21.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is tussen 00.00 en 06.00 uur ingebroken in een woning aan de Vrijlandstraat in Middelburg.


De bewoners kwamen omstreeks laatstgenoemd tijdstip thuis en ontdekten de inbraak. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen omdat de deur niet op het nachtslot zat. Het is op die manier vrij eenvoudig om dan een deur open te 'hengelen'.

Uit de woning werden laptops, sieraden en een spelcomputer weggenomen. Agenten heben een buurtonderzoek gehouden, maar dat heeft tot nu toe niets opgeleverd. Heeft u iets gezien? Bel dan naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (16-9-2012 om 22:19)
Goh goh wie zou dat nou gedaan hebben de vernieling die dwd zijn gedaan met de auto s en mensen beroven politie denk nou toch eens na en ruim ze op waar ze horen
Cookie-instellingen beheren