Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk Sloeweg

Toegevoegd: 08-10-2012, 09.13 uur - Update: 08-10-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeval op de Sloeweg ter hoogte van 's-Heerenhoek zijn maandagmorgen drie personen gewond geraakt.   


Het ongeval vond rond 7.15 uur plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto kwam vanaf de A58, reed richting Westerscheldetunnel en kwam in botsing met de tegemoetkomende vrachtwagen. 

De bestuurder van de vrachtwagen, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht bleef ongedeerd. De drie inzittenden van de personenauto zijn met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de slachtoffers is door de brandweer uit de auto bevrijd. De vrachtwagen kwam na het ongeval op zijn kant in de sloot terecht. Volgens de politie vervoerde de vrachtwagen levensmiddelen.  

De bestuurder van de personenauto verliet zijn rijbaan waar dat niet is toegestaan. Deze weg is gemarkeerd met een dubbele doorgetrokken streep. De weg is voor onderzoek en opruimwerkzaamheden tot 11.00 uur afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een bestuurder (8-10-2012 om 15:09)
Je mag daar niet eens inhalen op die weg is toch duidelijk een door getrokken streep maar tegenwoordig heb ze haast en rijden veel te hard
Kip (8-10-2012 om 12:10)
Je mag hier inderdaad niet inhalen, maar al lukt het je 1 auto in te halen schiet je niks mee op.gewoon hartstikke stom
Cees (8-10-2012 om 11:43)
Uit veiligheidsoverwegingen is destijds besloten een inhaalverbod in te voeren m.b.v. een dubbel doorgetrokken wegmarkering. Wanneer je als automobilist besluit dit te negeren en vervolgens een ernstig ongeval veroorzaakt, dan mag wat mij betreft het rijbewijs "versnippert" worden.
Theo (8-10-2012 om 11:25)
Sterkte gewenst aan de gewonden!
Edmee Joosten (8-10-2012 om 10:41)
Gelukkig was ik vroeger van huis vertrokken én kwam ik vanuit de richting 's-Heer Hendrikskinderen: helemaal geen borden op de snelweg voor afslag Terneuzen (TOL), want veel verkeer kwam van de snelweg en dat om 8:10 uur! Chaos compleet bij afslag Middelburg!!
Micheal (8-10-2012 om 10:33)
Niet zo slim ook om daar in te gaan halen!
Cookie-instellingen beheren