Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken man gewond bij ongeluk

Toegevoegd: 10-10-2012, 16.46 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Plein 1940 in Middelburg is dinsdag even na 21.00 uur een 29-jarige Middelburger met zijn snorfiets gevallen en gewond geraakt.


De man kwam vanaf de Zusterstraat en draaide rechtsaf Plein 1940 op. Daar raakte hij een paaltje en werd van de snorfiets geslingerd. De snorfiets kwam daarna op zijn rug terecht. De man brak zijn sleutelbeen en liep verder een hersenschudding en letsel aan zijn wenkbrauw op.

Hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht waar hij vanwege zijn verwondingen een nacht moest blijven. Daar werd een bloedtest afgenomen, omdat bleek dat de man alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (10-10-2012 om 17:41)
Ook even de rekening van het ziekenhuis aan deze dronkelap geven, lijk me wel zo eerlijk tegenover de gemeenschap die anders voor de kosten op moet draaien.
Cookie-instellingen beheren