Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fitland Goes zeker week dicht

Toegevoegd: 01-11-2012, 10.39 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Sportcentrum Fitland in Goes, waar gisteren een grote brand woedde, blijft zeker tot half volgende week gesloten. Dat schrijft vestigingsmanager Marco Bobbeldijk op de website van het bedrijf. 
 
De brand bij het sportcentrum aan het Da Vinciplein brak gisteren rond 20.30 uur uit. Het automatisch brandmeldsysteem trad in werking en alle zestig aanwezige bezoekers moesten worden geëvacueerd. Ook het naastgelegen wokrestaurant en bowlingcentrum moesten worden ontruimd. De bezoekers werden opgevangen in de bioscoop, die wel open bleef.


In alle hectiek heeft niet elke bezoeker al zijn spullen mee naar buiten kunnen nemen. Waardevolle spullen van bezoekers die in de lockers zijn achtergebleven, kunnen zich sinds vanochtend 10.00 uur melden bij de balie van Zeelandhallen om deze op te halen.

Bij de brand raakten twee vrouwen gewond. Eén van hen had brandwonden, de ander ademde rook in. De twee zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Zie ook:
- Gewonden bij grote brand Goes (31-10-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren