Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 25 km

Politie houdt vermoedelijke inbreker aan

Toegevoegd: 01-11-2012, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft donderdag een man opgepakt die wordt verdacht van het plegen van een woninginbraak in Vlissingen.


De verdachte, een 19-jarige mannelijke inwoner van Oost-Souburg, zou op maandag 8 oktober hebben ingebroken in een huis aan de Kievitsprenk in Vlissingen. Het regionaal woninginbrakenteam doet onderzoek naar deze en enkele andere inbraken op Walcheren, waar deze verdachte vermoedelijk bij betrokken is.

De politie grijpt de zaak aan om tips te geven ter prventie: "Goed hang- en sluitwerk is erg belangrijk. Zorg dat je goed zicht van binnen naar buiten hebt. Zorg voor een goede verlichting buiten, zeker nu de donkere dagen zijn aangebroken. Schroom niet om contact op te nemen met de politie bij verdachte situaties. Bel bij spoed 112."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John S (2-11-2012 om 11:43)
Zeker @Dave Heb een mooi setje Slagers vlees messen in huis niet verboden ! Steek ze gelijk overhoop , En zo'n berg hamer , met Punt klief zijn kop wel in twee . Hersens zitten er toch niet in zo'n kop van een inbreker ! In mijn ogen zijn inbrekers geen mensen maar slacht vee ! Dus zo behandelen ook !
Dave (1-11-2012 om 21:34)
Zal het straks niet zo zijn, dat dieven en inbrekers vrij rond lopen, en wij in onze woning achter tralies, slot en grendel zitten? Ben van mening dat er harder tegen deze lui op getrden mag worden, ook door ons als burger.
Cookie-instellingen beheren