Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw steelt voor duizenden euro's

Toegevoegd: 08-11-2012, 21.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Vorige week donderdagmorgen is een 21-jarige vrouw in haar woning in Oost-Souburg aangehouden wegens winkeldiefstal en heling. Dit heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


Tijdens een actie van de politie zijn in een woning in Oost-Souburg goederen aangetroffen die van winkeldiefstal afkomstig zijn. Deze goederen zijn in beslag genomen door de politie De 21-jarige vrouw is ter plekke aangehouden wegens winkeldiefstal en heling en in verzekering gesteld.

Uit onderzoek is gebleken dat het gestolen goed een waarde heeft van enkele duizenden euro's. De buit bestond uit kleding, sieraden en toiletartikelen en is afkomstig uit 13 verschillende bedrijven voornamelijk in Middelburg en Vlissingen. De goederen zijn inmiddels terug bij de eigenaren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (9-11-2012 om 08:49)
De overheid steel van ons dus we moeten wat he en zet in de krant wat de overheid elke dag steel da zijn de grote dieven
Cookie-instellingen beheren