Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 176 km

Jongen mishandeld en gedwongen te pinnen

Toegevoegd: 10-11-2012, 12.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond tussen 21:15 uur en 21:45 uur is een 17-jarige jongen uit Goes slachtoffer geworden van een straatroof. 


De jongen was in het gezelschap van een vriend toen ze beiden door een groepje mannen werden belaagd nabij de Oostwal in zijn woonplaats. Volgens de politie gaat het om een groep van 7 of 8 mannen die Pools spraken. De jongen werd mishandeld en werd gedwongen geld af te geven. Omdat hij geen contant geld bij zich had werd hij gedwongen geld te pinnen bij een pinautomaat op de Grote Markt.  

De politie heeft enige tijd later op de Oude Vismarkt in Goes een 35-jarige verdachte aangehouden. Hij is ingesloten. De jongen heeft op de Grote Markt nabij de pinautomaat contact gehad met twee vrouwen. De politie verzoekt deze vrouwen contact op te nemen met de politie. Ook andere mensen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht zich te melden bij de politie. 

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John S (11-11-2012 om 17:52)
Sterkte jongen , met 8 Man wat een laffe streek ! Weer vreemdelingen ? Pools dit keer gelijk het land uit gooien ! Grenzen dicht , en weg met de EU ! Nederland moet Nederland blijven , voor zover mogelijk ! Met Brussel word het , alleen maar een zooitje , voor de Graaiers !
Jeroen (11-11-2012 om 13:36)
Wat zijn we blij met onze oostblok mensen nu beroven ze onze kinderen,Wordt het geen tijd,dat de nederlanders in opstand komen,tegen dit soort en onze fijne regering.
Arjan (11-11-2012 om 11:34)
Stoer hoor met zijn allen. Laat de grenzen maar open staan. Dan komt er nog meer tuig naar nederland.
Marco (10-11-2012 om 22:51)
Oke, het is al gebeurd, maar waarom gingen ze niet toen ze op de grote markt kwamen en waren, rennen en schreeuwen dat die groep bij hun, hun wilden beroven?
Henri (10-11-2012 om 20:26)
Lang leve Europa en open grenzen, alles zou beter worden !!!
Kees (10-11-2012 om 18:29)
Tsja fijn die open grenzen!! Ook wij hebben eens een aanvaring gehad met Polen die ons wilden beroven. Dat gaat nog wat worden de komende jaren!
Cookie-instellingen beheren