Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 253 km

Jongen mishandeld en gedwongen te pinnen

Toegevoegd: 10-11-2012, 12.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond tussen 21:15 uur en 21:45 uur is een 17-jarige jongen uit Goes slachtoffer geworden van een straatroof. 


De jongen was in het gezelschap van een vriend toen ze beiden door een groepje mannen werden belaagd nabij de Oostwal in zijn woonplaats. Volgens de politie gaat het om een groep van 7 of 8 mannen die Pools spraken. De jongen werd mishandeld en werd gedwongen geld af te geven. Omdat hij geen contant geld bij zich had werd hij gedwongen geld te pinnen bij een pinautomaat op de Grote Markt.  

De politie heeft enige tijd later op de Oude Vismarkt in Goes een 35-jarige verdachte aangehouden. Hij is ingesloten. De jongen heeft op de Grote Markt nabij de pinautomaat contact gehad met twee vrouwen. De politie verzoekt deze vrouwen contact op te nemen met de politie. Ook andere mensen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht zich te melden bij de politie. 

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (10-11-2012 om 16:40)
Was in de supermarkt in Heinkenszand. Wilde boodschappen per pin betalen. Twee Poolse mannen stonden bijna op mijn tenen. Vriendelijk verzocht of ze opzij konden gaan. Deden alsof ze gek waren. Daarna behoorlijk mijn stem verheft. Toen gingen ze wel weg Maar.ik werd er op aangekeken, niet zij !!!
Lubald (10-11-2012 om 16:31)
Dronken polen zijn een gruwel. En ze komen heel bedreigend over vooral als je hun taal niet machtig bent. Ik wens deze jongeman veel sterkte na deze traumatische ervaring. En ik hoop dat de politie via de opgepakte man de mededaders ook in de kraag vat.
Daantje (10-11-2012 om 15:41)
De regering maakt wel alles duurder maar de oosteuropeese criminelen halen niet het land uit. lang leve europa!!! nee gewoon eigen volk eerst!!!!
Gezellig (10-11-2012 om 14:54)
Vanaf 2014 de Roemenen en Bulgaren erbij. Die zijn nog gezelliger. Kijk er nu al naar uit. Dikke knuffel.
Vlissingse (10-11-2012 om 13:51)
Geweldig, die open grenzen! En dan met het vooruitzicht dat er nog meer van die "geweldige" landen bij het EU-cluppie komen.
Fva (10-11-2012 om 13:24)
Schorem van de eerste plank is het. Bewust fout pinnen is misschien een optie.
Cookie-instellingen beheren