Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagenchauffeur omgekomen bij Zelzate

Toegevoegd: 12-11-2012, 10.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZELZATE - Bij een ernstig ongeluk ter hoogte van Zelzate is maandagmorgen rond 06.00 uur een Nederlandse vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen. 


De man kantelde met zijn vrachtwagen op de snelweg E34 richting Knokke. Vermoedelijk raakte hij de macht over het stuur kwijt bij wegwerkzaamheden. Zijn vrachtwagen botste tegen de middenberm en de boomstammen die de man vervoerden liggen over de weg. 

De E34 is volledig afgesloten door het ongeval. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (12-11-2012 om 14:22)
Heel vroeg in de morgen, soms wel 3uur s'ochtends vertrekken chaffeurs al om te zorgen dat het thuisfront een goed belegde boterham heeft, uit eigen ervaring weet ik dat het dan soms moeilijk is om je ogen op de weg te houden. met nare gevolgen.heel veel sterkte voor de fam van deze chaffeur
Jessica (12-11-2012 om 14:04)
Heel veek sterkte
Dr.acula (12-11-2012 om 13:27)
Mijn medeleven gaat uit na zijn nabestaande,en het is altijd verschrikkelijk als iemand bij het uitoefenen van zijn vak overlijdt ,want de nabestaande krijgen dit bericht koud op hun dak,het is anders als iemand al langere tijd ziek is. deze overlijdingen zijn/komen altijd te vroeg.mijn condolances
Leo (12-11-2012 om 13:02)
Veel sterkte aan de familie van de chauffeur, die vertrokken is en nooit meer thuis komt. Ben zelf ook chauffeur en vind het altijd weer heel erg om zoiets te horen.
Jacqueline (12-11-2012 om 12:53)
Je zal het bericht maar thuis krijgen, mijn man is ook chauffeur ik moet er niet aan denken. Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Zeeuwsvlaamse (12-11-2012 om 11:11)
Sterkte aan familie en bekenden van de omgekomen chauffeur. Wat een ellende weer en de werkzaamheden blijven maar duren. Laatst daar ook nog gereden, km lang palen en niets te zien. Dan opeens moet je naar de andere kant, veel te smal, snelhid te hoog voor vrachtauto's 70 is te hard. en mist?
Cookie-instellingen beheren