Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij op school Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2012, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een schoolplein in Middelburg is maandagmiddag een 16-jarige jongen gewond geraakt bij een steekpartij. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie werd de 16-jarige rond 12.30 uur door een andere 16-jarige jongen op het plein van een school aan de Generaal Eisenhowerlaan gestoken met een steekwapen. Het slachtoffer is een leerling van de school.

Volgens de politie heeft er niemand aangifte gedaan. De verdachte, leerling op een andere school in Middelburg, is toch aangehouden. "Wij mogen in zulke zaken ook zonder aangifte een verdachte aanhouden", zo laat de politie weten.

Het slachtoffer raakte licht gewond. De politie heeft contact met beide scholen en onderzoekt dit incident. Er zijn getuigen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (14-11-2012 om 20:41)
En weer een die nog geiten wollen sokken breidt. Wordt wakker en realiseer dat jou (linkse) droom nooit kan. Weg er mee
Seroos (14-11-2012 om 20:00)
Mensen ik weet niet wat voor racisten sommigen zijn maar ga niet stom over de kleur van mensen lopen praten dat gaat helemaal nergens over weet niet waar jullie mee bezig zijn
Jaap (14-11-2012 om 12:12)
Zie reactie van Cswleerling : dat is nu precies waar ik bang voor ben. De schoolleiding / leraren doen er verder niets mee net als in veel gevallen met pesten. Moet de politie het maar opknappen? Ik hoop dat de leiding alsnog haar verantwoordelijkheid neemt. Weg met die leerling.
Piet (13-11-2012 om 20:54)
@a voor dat je zo een reactie zet kom bij op school allemaal getinte mensen hoor.
Cswleerling (13-11-2012 om 19:39)
De school heeft er verder ook niet over gepraat , ik zelf kwam het school plein op rijden en hoorde het van mensen die er bij stonden. Toen we er over begonnen in de klas kregen we een kwade blik van de leraar . Veiligheid maatregel die besloten werd : de deuren op slot gedaan.
Jaap (13-11-2012 om 19:23)
@ Oost-Souburger : lijkt mij duidelijk dat ik het over de dader heb.
Cookie-instellingen beheren