Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongens vernielen ruit winkelpand

Toegevoegd: 15-11-2012, 11.34 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht twee mannen aangehouden die een ruit hadden vernield in het centrum van Middelburg.


Een getuige hoorde in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.45 uur een enorme klap en glasgerinkel vanuit een winkel. Hij gaf een grote schreeuw en zag hierna twee personen wegrennen van een winkel in de Segeersstraat. Een ruit van de winkel was gesneuveld.

Politieagenten zijn op zoek gegaan naar de verdachten. Vijf minuten na de melding liep de eerste verdachte al tegen de lamp. Een 17-jarige jongen uit Arnemuiden werd in de Lange Delft aangehouden door twee agenten. Hij voldeed aan het signalement dat de getuige had opgegeven. Even daarna werd de tweede verdachte gepakt in de Nieuwstraat. Dit bleek een 16-jarige jongen uit Middelburg te zijn.

Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar worden ze vandaag gehoord. Omdat ze minderjarig zijn, zijn de ouders van de jongens in kennis gesteld en ook zijn ze uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het verhoor van hun zonen.

Een glaszetter is vannacht uit zijn bed gebeld om het kapotte raam te dichten. De eigenaar van de winkel heeft nog geen aangifte gedaan, maar dat zal in de loop van de dag doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (15-11-2012 om 21:34)
@Zelle: en met mensen zoals jij wordt het er echt niet beter op. Kijken als het jouw eigendom is dat wordt vernield. En op die leeftijd heb je al helemaal niets op straat te zoeken. Ouders mogen een cursus opvoeden gaan volgen.
Marco (15-11-2012 om 20:36)
Met andere woorden Jeremy, zijn jouw ouders ook aso's want jouw brutale taal heb je dan van je ouders. Als of jij je altijd heb goed gedragen...
Zelle (15-11-2012 om 19:14)
Jeremy, ik wordt schijtziek van die zeikende types als jou die hier hele tijd maar alles komen zwart maken. Het raam vergoeden voldoet voor mij, wat verwacht je dat een rechter doet? Deze jongens veroordelen tot een TBS-maatregel? En dan de familie maar ff zwart maken gelijk mafketel.
John (15-11-2012 om 14:24)
Deze 'mannen' zeg maar pubers zullen wel blij zijn dat hun pa voor de enorme schade zal moeten opdraaien. Maar een pak op hun donder mogen ze van de wet niet krijgen. Van mij wel. Leve de nachtelijke lol !
Jeremy (15-11-2012 om 13:25)
Ze zullen net als eenzelfde figuur eerder van de week wel spijt hebben en dat het per ongeluk ging en de rechter zal het voor zoete koek slikken. tja,met zulke ouders met kinderen die snachts op straat mogen zwerven is er natuurlijk sprake van een slechte jeugd. aanpakken dus die hele aso familie !
Kees (15-11-2012 om 11:53)
Wat doen die jongens zo laat midden in de nacht!! Moeten die niet op hun bed liggen??? Merken dioe ouders dat niet?? ongelofelijk!! Aanpakken die snotapen!!!!
Cookie-instellingen beheren