Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Botsing Souburg na onwelwording

Toegevoegd: 16-11-2012, 10.13 uur
Vermoedelijk raakte de bestuurder onwel.
Vermoedelijk raakte de bestuurder onwel.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg heeft iemand donderdagavond een geparkeerde auto aangereden.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op de Burgemeester Stemerdinglaan. Volgens de politie raakte een automobilist vermoedelijk onwel en deed de botsing zich daarna voor.

De beide voertuigen moesten worden weggesleept. Er werden twee ambulances opgeroepen, maar niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (17-11-2012 om 12:41)
Bertus, je hebt vooroordelen over anderen maar ik wil je er even op wijzen dat je zelf waangedachten (ziektebeeld?) hebt...er wordt nl helemaal niet gesproken over vrachtwagens. Je familie mag hopen dat ze gezond 130 worden om niet die oordelen van jou aan te moeten horen. Sterkte aan de bestuurder
Bertus kan tenminste rijden (17-11-2012 om 11:21)
En @ anderen, ja, mensen krijgen vanzelf en flauwte vroeger of later. tenzij je vroegtijdig aan je eind komt, door een verkeersongeval of zo ? aangereden door iemand die onwel werd bijvoorbeeld ? nee, geen praatjes, kijk rond je heen en je ziet ze overal stuntelen met die vrachtwagens.
Rien (17-11-2012 om 09:37)
Bertus berichtje goed lezen help meestal blij zijn dat het een geparkeerde auto betrof geen extra slachtoffers en onwel worden kan in elke auto ook in die mini van jou of ben je jaloers op die SUV bertus zie je zondag ??? bestuurder sterkte gewenst rien
Loes (17-11-2012 om 09:08)
Ehm zo is het is wel wat bertus zegt!, hoeveel mensen rijden er op de weg die eigenlijk niet mogen rijden..door medicijnen gebruik, ziekte enz.....
Middelburger (17-11-2012 om 03:33)
@ bertus hou je negatieve woorden effe lekker thuis ofzo... als ut jou overkomt praat je wel anders, het slachtoffer ken er ook niks aandoen dat ie onwel geworden is/wordt achter ut stuur.. sterkte voor de bestuurder, die er zker van geschrokken moet zijn..
Marco (16-11-2012 om 22:59)
Nou, nou zeg, allemaal op Bertus vitten? Heeft wel gelijk want ik durf zelfs niet eens meer op de fiets te stappen omdat ik last van duizelingaanvallen heb, ik slik daar ook pillen voor. Als je weet dat je 't heb. Ja, dan voel je t van tevoren aankomen.
Cookie-instellingen beheren