Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt onder invloed tegen boom

Toegevoegd: 18-11-2012, 21.36 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De bestuurder van een auto is zaterdagmiddag in Zierikzee doorgereden nadat hij tegen een boom was gereden.

Het ongeluk gebeurde rond 12.05 uut in de Schuurbeque Boeijestraat. Een getuige herkende de bestuurder van de auto en agenten gingen hierop naar de woning van de man. De automobilist, een 45-jarige Zierikzeeënaar werd aangetroffen en hij bekende na de aanrijding te zijn doorgereden.


De man verklaarde drugs te hebben gebruikt en werd aangehouden. Na verhoor en het afnemen van bloed is de man in vrijheid gesteld. Zij rijbewijs is ingevorerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (20-11-2012 om 12:26)
Wat een idioot. Grote vent hoor. Drugs gebruiken en proberen er onderuit te komen. Neem je verantwoordelijkheid. Je kan hieruit opmaken dat drugs inderdaad je hersenen aantasten. 45 jaar en geen verstand (meer). Gelukkig was het 'maar' een boom. Hopelijk komt de boom er bovenop.
Arjan (19-11-2012 om 22:31)
Jammer van de boom. Als je drugs wilt gebruiken, doe dat dan thuis en ga geen motorvoertuig meer gebruiken
Willem (19-11-2012 om 08:05)
Ik hoop dat de boom niet beschadigd is. met 45 jaar stoned achter het stuur kruipen? dat rijbewijs maar niet meer teruggeven. nu was het een boom--morgen misschien een kind wat de vernieling in wordt gereden. met 45 jr behoor je je verstand--voor zover aanwezig--te gebruiken.
Daisy (19-11-2012 om 06:17)
Dat zal hem leren, net goed!! Jammer dat ie er nog mee naar huis heeft kunnen rijden. Gelukkig was het een boom en geen persoon!! GEK!!
Cookie-instellingen beheren