Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode schapen gevonden in weiland

Toegevoegd: 21-11-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
KATTENDIJKE - Afgelopen zondag zijn door een voorbijganger twee bebloede, dode, schapen aangetroffen in een weiland aan de Reijmersweg in Kattendijke. 


De man had de kudde schapen zaterdag nog zien lopen in het weiland en zondag zag hij twee schapen uit de kudde dood in het weiland liggen. Hij heeft vervolgens de dierenpolitie van zijn bevindingen in kennis gesteld. De kadavers van de schapen zijn inmiddels uit het weiland verwijderd en opgehaald door een destructiebedrijf. 

Volgens de politie zijn de schapen mogelijk om het leven gekomen door hondebeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-11-2012 om 20:49)
@Lianne, een vos is zo groot als een flinke kat en die valt echt geen schapen aan. Een vos eet vooral muizen, bessen, insecten en soms een verzwakt konijn of gans. Een schaap is echt veel te groot.
Bds (21-11-2012 om 20:28)
@lianne. Meld dit.. Zo kunnen misschien onnodige beschuldigingen worden voorkomen!
Lianne (21-11-2012 om 18:29)
Ik heb in die omgeving een paar maanden geleden ook een vos zien lopen...
Cookie-instellingen beheren