Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 74 km

Bestelbus in brand Vlissingen

Toegevoegd: 25-11-2012, 12.54 uur
De autobrand aan de Rijsenburg in Vlissingen.
De autobrand aan de Rijsenburg in Vlissingen.
© Foto: Boaz Timmermans
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De brandweer heeft zaterdagavond een autobrand gelust in Vlissingen. Rond half twaalf werd de brand ontdekt aan de Rijsenburg.


Bewoners hoorden een harde klap en zagen vervolgens een bestelbus volledig in brand staan. De brandweer heeft de brand geblust.

Een auto die naast de bestelbus stond liep forse schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@motorob (25-11-2012 om 16:56)
Haha dit is echt de meest nutteloze reactie die je ooit hebt geplaatst geloof ik! Een bestelbus hoeft niet altijd zakelijk te zijn, en al is het zakelijk dan kan je er alsnog mee rijden vanaf je werk naar huis.
MotoRob (25-11-2012 om 14:26)
Wat deed die bestelbus daar 's-avonds in het weekend? Weet de belastingdienst dat ook? ivm de bijtelling voor het privé gebruik van een bedrijfswagen.
Cookie-instellingen beheren