Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor drugs in Goes

Toegevoegd: 25-11-2012, 19.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Grote Markt in Goes heeft de politie zondag rond 04.30 uur drugs in beslag genomen en de eigenaar hiervan aangehouden.


De man, een 20-jarige inwoner van Goes, was in het bezit van 5 gripzakjes van ongeveer 0,7 gram met, vermoedelijk, cocaïne. De 20-jarige verzette zich tegen zijn aanhouding, maar werd uiteindelijk toch meegenomen en naar Torentijd gebracht en de drugs werden in beslag genomen. De man is inmiddels weer in vrijheid gesteld.  

Het uitgaanspubliek bemoeide zich met de aanhouding en met een surveillancehond werd men op afstand gehouden. Een 23-jarige man uit Goes liep in op de agenten en de hond. Hij kreeg een beet in zijn jas ter hoogte van zijn zij. Het letsel en de schade aan de jas waren heel gering.

Toen hij even later 'verhaal kwam halen', werd hij aangehouden. De man was in het bezit van ongeveer 4 gram hennep en een mes. Hij deed van beide afstand en is inmiddels ook weer op vrije voeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bath salt (26-11-2012 om 20:34)
Wiet versneden, met iets wat lijkt op versneden cociane, geen wonder dat we vandaag de dag van doe dolgedraaide knok en moordpartijen hebben. nee, net als vroeger gewoon naar de shop voor een normaal wietje was echt een stuk beter. dit is gekkenwerk
Dr.acula (26-11-2012 om 07:20)
Hoe simpel van geest ben je dan ,als je verhaal gaat halen bij de politie.
Niet Pas (send) (25-11-2012 om 22:58)
Maar, de cofeeshop overlast was toch over ? of zijn dit juist de straatdealers die wiet versnijden met alle bedenkbare troep ? die ik het dealers leven zijn geroepen door de wietpas zelf ? in 40 jaar gedogen kwam dit nagenoeg niet voor, nu is het weer normaal. dank u den haag !
Cookie-instellingen beheren