Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Auto rijdt door na botsing met motor

Toegevoegd: 28-11-2012, 20.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 27-jarige motorrijder uit Middelburg is woensdagmiddag aangereden door een onbekende automobilist(e). Na de aanrijding ging de veroorzaker er met hoge snelheid vandoor.

Omstreeks 16.30 uur wilde de motorrijder het bedrijfsterrein van energiebedrijf Delta aan de Poelendaelesingel verlaten en stond te wachten voor de haaientanden. Vanaf de Nieuwe Vlissingseweg kwam een kleine grijze auto met hoge snelheid de bocht om rijden richting de Poelendaelesingel.


Deze auto botste eerst tegen de middenberm en reed vervolgens tegen de stilstaande motorrijder die daardoor ten val kwam. Hierna is de grijze auto er met hoge snelheid, zonder te stoppen, vandoor gereden richting het Groene Woud. Door de val liep de Middelburger diverse blauwe plekken op, zijn motor raakte aan de voorzijde flink beschadigd.

De politie is op zoek naar de automobilist(e).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (29-11-2012 om 05:54)
Wat voor merk was de auto????
Motorrijdster (28-11-2012 om 22:34)
Zo zie je maar weer hoe gevaarlijk motorrijden is, zelfs als je stil staat... Mag hopen dat ze de automobilist(e) te pakken krijgen, flinke boete en geleden schade laten betalen.
Mozes (28-11-2012 om 21:49)
Het zoveelste bewijs, dat sommige mensen hun rijbewijs niet waard zijn.
Pollewop (28-11-2012 om 21:45)
Lekker dan. B-rijbewijs inleveren, A-rijbewijs laten halen en een jaar lang gedwongen motor laten rijden. Als ze daar ongeschonden doorkomt, B-rijbewijs opnieuw laten halen en een fikse boete. Sterkte voor het slachtoffer!
Martijn (28-11-2012 om 21:42)
Ik heb het zien gebeuren. De auto van de veroorzaker is een staalgrijze toyota aygo of yaris
Cookie-instellingen beheren