Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Bejaarde rijdt vrouw aan in Oostburg

Toegevoegd: 16-12-2012, 15.46 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - In Oostburg heeft een bejaarde man zaterdagmiddag per ongeluk een vrouw aangereden toen zijn voertuig plotseling de weg op schoot.


Een 84-jarige man had zijn auto op de stoep geparkeerd bij de kruising Ledelplein - Markt. Toen hij rond 14.00 uur wilde wegrijden, schoot zijn voet tussen het gaspedaal en de rem. Doordat hij naar zijn voet keek, schoot zijn auto de voetgangersoversteekplaats op waar op dat moment een 76-jarige vrouw liep met haar fiets aan de hand.

De fiets van de vrouw werd geraakt door de auto en de vrouw kwam ten val. Haar verwondingen vielen mee. Ze is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel maar ze mocht haar weg vervolgen. Volgens de politie was de schrik groter dan de verwondingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Subjectief (16-12-2012 om 23:59)
@Jan Geen domme dingen schrijven en niet iedereen over 1 kam scheren. Ik durf te beweren, dat mij vader zaliger op z?n 81e beter auto kon rijden dan menige jonge Jan, die jij in jouw naam hier vertegenwoordigt. Tonia heeft het bij het rechte eind. De meeste ongelukken gebeuren door jongeren.
Witte (16-12-2012 om 22:11)
Boven de 65 allemaal een zwaailamp op hun auto of fiets , Wie beslist . Het kan ons toch allemaal overkomen , zoiets doe je er niet om .
Jan (16-12-2012 om 16:54)
We zijn zo blij met een rijbewijs dat regeering niets doet aan 80+ die totaal niet meer in een auto horen te rijden,daar zijn gratis taxi voor
Tonia (16-12-2012 om 16:26)
Waarom moet hier nu weer zo nadrukkelijk 'Bejaarde' in de titel vermeld worden. Er zijn meer twitterende, sms-ende, bellende etc. jongeren, al dan niet met wat slokken te veel op, die ongelukken veroorzaken en die zijn meestal veel erger Dat wil ik voortaan nadrukkelijk vermeld zien in de titel
Cookie-instellingen beheren