Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 114 km

Resultaten fietsverlichtingscontroles

Toegevoegd: 04-01-2013, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg werden tussen 29 oktober 2012 en 29 december 2012 diverse fietsverlichtingscontroles gehouden. 


De controles vonden plaats op wisselende locaties zoals o.a. de omgeving Oude Vlissingseweg, Vrijlandstraat, Schroebrug, Oostescheldestraat, Walcherseweg, Torenweg en Statenlaan. Ook in Oostkapelle, Domburg en Koudekerke werden enkele controles gehouden.

In totaal werden 102 bekeuringen uitgeschreven voor het niet voeren van verlichting of slechte verlichting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (5-1-2013 om 11:14)
Verbod op handheld bellen of vasthouden van mobiele telefoon voor fietsers is er niet. Wel bestaat art.5 mocht het gevaar opleveren, kan hetbebestraft worden.
Jan (4-1-2013 om 20:38)
@ Vlissinger, ja dat verbod voor fietsers om met een mobiel bezig te zijn is het zelfde voor alle bestuurders in het verkeer.
Dropje (4-1-2013 om 20:34)
Nou Vlissinger dan mogen ze van mij ook wel eens gaan controleren op al die rondfietsende paraplu's tijdens een regenachtige dag. Ga er maar met een bocht om heen want ze zien alleen hun paraplu maar.
Anja (4-1-2013 om 18:28)
Ik vind wel dat er soms erg slechte verlichting op een fiets is. Dan zie je een heel zwak lampje aan bv een tas, oid. Voor je in de gaten hebt dat er iemand fietst zit je er al bovenop. Ik vind het een veilig idee dat mijn verlichting heel goed zichtbaar is. Wil nog wat langer mee dan vandaag
Een fietser/autorijder (4-1-2013 om 18:06)
Ouderwets? Bijna 50% van de fietsers die ik tegen komt heeft geen (volledige) verlichting. Mag van mij nog meer gecontroleerd op worden. Je schrikt je de tering van de fietsers zonder licht als je in de auto zit. We zouden als automobilist en andere snellere voertuigen masala ons licht moeten doen.
JaJa (4-1-2013 om 18:02)
Vlissinger slaat spijker op zn kop! Wat mij betreft idem aangaande 'oortjes' bij verkeerdeelnemers, je zal maar zo'n spacende & laverende -bv-jogger onder je wielen rijden..
Cookie-instellingen beheren