Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto en tractor botsen in Middelburg

Toegevoegd: 11-01-2013, 23.58 uur
De auto liep grote schade op. Niemand raakte gewond.
De auto liep grote schade op. Niemand raakte gewond.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn vrijdagavond een personenauto en een tractor met elkaar in botsing gekomen.


De aanrijding vond rond 21.40 uur plaats op de Oude Vlissingseweg tussen Middelburg en Groot-Abeele. De brandweer werd opgeroepen omdat er rook uit de auto kwam. Van brand bleek echter geen sprake te zijn. Vermoedelijk kwam er stoom vrij.

De auto liep grote schade op. Niemand raakte gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (13-1-2013 om 18:22)
Auto had daar helemaal niet mogen rijden .is vanaf grote abele gekomen en is alleen voor bestemmingsverkeer. waar hij reed is ook nogeens een fietsweg.
QuasiMoto (12-1-2013 om 21:44)
Vaak zit er wel een oranje zwaailicht op maar de bestuurders denken zoals gewoonlijk niet verder na en schakelen die niet in. Frankrijk mag dan op bepaalde gebieden achterlopen, maar elk landbouwvoertuig (en aanhanger daarachter) moet een zwaailicht voeren, ook overdag.
Freddy (12-1-2013 om 20:03)
@Nogmaarnpoging, u was er zelf bij? Mischien heeft de auto te hard gereden, mischien is de bocht onoverzichtelijk, Mischien was de bestuurder in slaap gevallen, mischien voerde de auto geen verlichting..? Als u niets over de oorzaak weet, oordeel dan ook niet zo snel.
Jaap (12-1-2013 om 20:00)
Een schepje? Gewichtenblok! De verlichting is prima in orde, ik zie 4 werklampen aan de cabine hangen. Als er een werktuig voor hangt is het wellicht raadzaam deze lampen aan te zetten.
Hopeloze poging (12-1-2013 om 19:52)
@ nogmaareenpoging, neen, agrariers moeten en zullen die uitzonderings positie behouden omdat extra verlichting ze te veel kost. en de politiek ? leert ons om in de douche te pissen om een paar cent te sparen. alsof die ook maar ene zier om u of ik geven ? ja, om uw als belastingkoe te telen.
Piet remijn (12-1-2013 om 16:23)
Toemaar gelijk de schuld op die tracktor bestuurder steken .als je niet weet waar je over praat hou dan je mond . jij komt zeker uit de stad
Cookie-instellingen beheren