Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje opgepakt na mishandeling

Toegevoegd: 12-01-2013, 10.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdag is op het Bunkerpad in zijn woonplaats een 14-jarige jongen uit Vlissingen mishandeld door een groep jongeren.


De jongen werd rond 16.00 uur geschopt en geslagen en werd bedreigd met een scherp voorwerp. Naar aanleiding van deze mishandeling zijn vijf Vlissingse jongeren in de leeftijd van 12- en 13 jaar aangehouden.

Ze zijn meegenomen naar het bureau en verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (13-1-2013 om 15:21)
Vroeger gebeurden dit soort dingen ook,op het schoolplein enz. Niemand maakte er zich druk om en thuis hoefde je ook niet uit te huilen .Knokpartijtjes zijn van alle tijden en daarmee spreek ik het niet goed maar wij hadden geen HALT of iets als dat.Dat van dat scherpe voorwerp is dan wel laag .
Exjeugd (13-1-2013 om 15:10)
Denk niet dat het met ouders te maken heeft.Ben voeger ook vanaf mijn 10e slechte dingen gaan doen.Kwam door verkeerde vrienden.Niks met mijn ouders te maken.En dat was 15 jaar geleden dus toen was het ook al zo.Dankzij vertrouwen van mijn ouders heb ik het rechte pad gekozen.Niet omdat ze strafte.
Mieke (13-1-2013 om 15:10)
Hans wat je zegt vroeger kon je dat nog doen . Als je dat nu doet is dat kindermishandeling. Jamer genoeg anders zal er niet zo veel thuig rond lopen
Vlissingse (13-1-2013 om 14:29)
@ . : denk je dat nou echt?die vinden het alleen maar cool dat ze in een cel gezeten hebben, kunnen ze opscheppen tegen ander tuig.@Joop: stakkers?en niet dat eind kunnen laten lopen?ik hoop dat dat sarcastisch is bedoeld,want dit zijn gewoon beginnende criminelen die nu hard aangepakt moeten worden
Annie (13-1-2013 om 13:47)
Moet niet gekker worden .Een week in de cel met alleen bed en stoel en op water en brood eens kijken of ze dan nog zoveel praatjes hebben.
. (13-1-2013 om 12:02)
Ik denk dat een paar uur cel ook al een heftige impact is voor een kind van 12. Wat had je dan gewild Delia? Tzal je kind maar wezen.
Cookie-instellingen beheren