Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 20-01-2013, 08.18 uur
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - De hulpdiensten zijn zondagmorgen opgeroepen voor een eenzijdig ongeluk bij Grijpskerke. 


Rond 07.20 uur raakte een automobilist door de gladheid van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Het ongeval vond plaats op de Middelburgseweg, net voor Grijpskerke. In eerste instantie was het niet duidelijk of de inzittende zelfstandig uit de auto konden komen. Hiervoor is de brandweer met diverse voertuigen uitgerukt.

Bij aankomst van de ambulance bleek dat de hulp van de brandweer niet nodig was. Door de ambulance is één slachtoffer met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Op de Walcherseweg liggen veel sneeuwduinen. Door de wegbeheerder is eerder vannacht al een snelheidsbeperking ingesteld van 30 km/u vanwege de extreme hoeveelheid sneeuw die de weg opwaait. De politie heeft vanwege de veiligheid de weg tijdens het ongeluk volledig afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cobie (20-1-2013 om 19:37)
Myranda je hebt gelijk. De slik moet weg, maar de wegen worden niet optimaal geveegd. Ik woon in een straat waar een bejaardenhuis is. Daar wordt zo slecht gepekeld. Ambulances en taxi's hebben het er moeilijk mee. Leve de belasting..
Zeeuw (20-1-2013 om 19:18)
Wat een betweters heeft zeeland toch, BAH!! Bij elk ongeval weten de meesten hier al hoe het gebeurd is, voordat de politie ook maar enig onderzoek heeft verricht. Hebben jullie niks beters te doen?? Sterkte voor de betrokkene, de schrik zal er goed in zitten!
Ikke (20-1-2013 om 18:03)
3e ongeluk daar in 24uur. Al die zeikerds hier meteen weer met een oordeel, tegen de wind en die de stuifsneeuw kan je niet blijven strooien/schuiven! Als je niet kan rijden of niet durft te rijden met deze omstandigheden, blijf dan lekker thuis.
Jeroen (20-1-2013 om 17:33)
Maandag reed ik ook maar zo'n 30 km per uur. bij een kruising wilde ik nog bijremmen. helaas zat er sneeuw tussen de remschijf en remklauw. met als gevolg dat ik de kruising overschoof en uiteindelijk 1 metertje voor de sloot tot stilstand stond. niks eigen schuld, gewoon domme pech
Poedersneeuw (20-1-2013 om 17:17)
Van de week heeft het zonnetje geschenen en is er sneeuw gaan smelten. Door de straffe wind en de vrieskou is dit ijs geworden. Als daaroverheen dan weer sneeuw valt, dan wordt het gevaarlijk, maar je kunt het niet altijd zien en hoe zachtjes je ook rijdt, wegglijden kun je nu altijd met dit weer!
Elsfiederels (20-1-2013 om 16:27)
Iedereen denkt maar dat ook alle binnenpadjes gestrooid moeten worden. Kan niet..niet genoeg geld, tijd, manschappen en matrieel voor. Wie komt er uit z'n warme huis om dat te doen? Dank aan alle mannen die op dit moment voor ons in de kou bezig zijn met sneeuwruimen! Top!
Cookie-instellingen beheren