Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ondervoede zeehond gered Renesse

Toegevoegd: 03-02-2013, 14.22 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - In Renesse heeft de Eerste Hulp Bij Zeezoogdieren (EHBZ) zaterdag een ondervoede zeehond gered.


Het dier werd rond 10.15 uur ontdekt toen het tegen de duinen lag. De grijze zeehond had eigenlijk 45 tot 50 kilo moeten wegen, maar had een gewicht van circa 15 kilo.

De zeehond is daarom gevangen en vervolgens overgedragen aan medewerkers van zeehondencrèche Lenie ‘t Hart om daar weer op krachten te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (4-2-2013 om 11:29)
Wat een emotionele armoede weer hier in de reakties! Als je een levend wezen dat lijdt aan zijn lot over laat, wat zeg je dan over jezelf? V.w.b. de benzine: die betalen wij donateurs en WIJ bepalen zelf waar we ons geld aan geven, niet jullie.
Anoniem (4-2-2013 om 05:38)
Hanneke , t stikt ook van de mensen en de kosten die gemaakt worden als jij op straat gevonden word zwaar gewond zijn ook veel hoger dan dat jezelf moet betalen !! Rare uitspraak
Mens (3-2-2013 om 23:58)
@Anneke: In Nederland ondervoed raken? Dat ligt aan de keuzes die je ZELF maakt denk ik!
Mens (3-2-2013 om 23:57)
@Hanneke&Amm: Als het goed is zijn er ook nog genoeg mensen op de wereld! @Mensergerjeniet: OK, die zeehonden betalen geen belasting (niet voordat ze niet in kleren of soep verwerkt zijn althans) maar wij hebben hun vis gejat.
Vlissingse (3-2-2013 om 23:55)
En ik weet niet of jullie onbenullen het weten, maar de zeehondencrèche werk op donaties en giften, dus slaat echt nergens op wat er gezegt word. Ga zo door met het mooie werk wat jullie doen en laat die dierenbeulen maar lullen!!!!
Vlissingse (3-2-2013 om 23:53)
@hanneke: het stikt ook van de mensen, moeten we daarom ze maar laten liggen i.p.v. helpen? een dier is nog altijd een levend wezen!!!!!!! ook voor de anderen die denken dat alleen de mens gered moet worden en niet de dieren, stelletje harteloze ........ vul maar in, maar is geen aardig woord!
Cookie-instellingen beheren