Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Cassette met sieraden gestolen

Toegevoegd: 06-02-2013, 16.38 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - Vanmiddag werd op de Grote Markt in Goes een cassette met sieraden gestolen vanuit een marktkraam.

Omstreeks 15.30 uur kwamen bij een marktkraam op de Grote Markt twee mannen. De kraam werd bemand door een 60-jarige vrouw uit Goes. Eén van de mannen hield de vrouw aan de praat terwijl de ander een cassette met gouden en zilveren ringen pakte en ermee wegliep in de richting van de Vlasmarkt. De andere man ging er even later ook vandoor.


Het gaat om ongeveer 50 à 60 gouden en een paar zilveren ringen. De ringen hebben een gezamenlijke waarde van enkele duizenden euro's. De cassette werd later op de middag leeg teruggevonden in een kliko bij een winkelpand aan de Kolveniershof.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Big dummy brother (6-2-2013 om 19:09)
Voor zover ik weet is dat hele gebied camera toezicht. of hangen die er alleen om de coffeeshop in de gaten te houden ? want van vechtpartijen bij de cafee's zien ze blijkbaar ook nooit niets. zitten er toch wel camera's in ?
Cookie-instellingen beheren