Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Drie jongeren gestoken in Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2013, 11.41 uur - Update: 09-02-2013, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vannacht zijn drie jongemannen in het centrum van Middelburg gewond geraakt. Volgens de politie zijn de slachtoffers gestoken met een mes. 

Rond 01.50 uur werd een 22-jarige jongeman uit Breda op de hoek van de Nieuwstraat met de Kaai gewond aangetroffen. Hij was met een mes gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij is behandeld. Vanmorgen is hij daar door de politie aangehouden en voor nader onderzoek naar Torentijd gebracht. 


Rond diezelfde tijd werden twee 17-jarige jongens uit Oost-Souburg en Vlissingen gevonden op de hoek van de Korte Delft met de Nieuwstraat. Ook zij waren met een mes gestoken. De Vlissinger is na behandeling van zijn verwondingen door de politie aangehouden en naar Torentijd gebracht. De jongen uit Oost-Souburg is eerst naar het ziekenhuis in Goes gebracht, nadien aangehouden en naar Torentijd gebracht. 

De politie laat weten dat het nog niet duidelijk is wat er is gebeurd en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jans (9-2-2013 om 20:21)
@Vlissinger; ooit gedacht dat een slachtoffer ook DADER kan zijn???? Als wij elkaar neersteken, wie is dan slachtoffer en wie is dan dader?
Rob (9-2-2013 om 18:29)
Wen er maar aan mensen, wordt nog véél erger. De strafjes zijn véél te laag en de pakkans gering, zeker als de politie al begint te brullen als je foto/video materiaal van DADERS online zet OM DE PAKKANS TE VERGROTEN. Als iets letterlijk op beeld staat dan spreek je toch niet meer van "verdachten".
CRB (9-2-2013 om 14:41)
Nou ja zeg, ben toch blij dat ik in de jaren 80 opgroeide. Kon je nog ongestoord stappen zonder dat je een mes in je rug kreeg op de terugweg....ONgelofelijk!
C.verwijs (9-2-2013 om 14:23)
Het gaat er m.i steeds meer op lijken dat Middelburg een Stadswijk van Amsterdam wordt.
Vlissinger (9-2-2013 om 13:45)
Slachtoffers worden tegenwoordig ook al vast gezet? je kunt ze toch ook gewoon thuis ondervragen?
Jac (9-2-2013 om 12:44)
Weer raak hier.vecht gewoon met je handen stelletje lafaards
Cookie-instellingen beheren