Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto gestolen na woninginbraak

Toegevoegd: 22-02-2013, 11.39 uur
Door: Veerle van Iren
ARNEMUIDEN - Afgelopen nacht is na een inbraak in een woning aan de Tarweakker een personenauto weggenomen. Het betreft een blauwe VW Passat voorzien van het kenteken 31-PBN-7. 


Terwijl de bewoners lagen te slapen werd er ingebroken in hun woning. De benedenverdieping werd doorzocht waarna de autosleutel werd weggenomen. Hierna werd de auto gestolen vanaf de oprit bij het huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dedirectie (22-2-2013 om 16:08)
Haha jeannet en als je nu alleen de begane grond hebt?
Bigbag (22-2-2013 om 16:05)
@Jeannet Ik heb liever dat ik er 's morgens achter kom dat ze hebben ingebroken en mijn auto hebben meegenomen dan dat ze me er nachts er wakker voor maken .........wat jij .....
Lian (22-2-2013 om 13:57)
Moeten ze je dan maar wakker maker als ze je spul willen meenemen? Geloof mij dat wil je niet....zulke mensen deinsden niet terug voor geweld
BME (22-2-2013 om 13:48)
Nou Jeannet dat zou ik maar wel doen. Als ze het voorzien hebben op je auto en ze kunnen de sleutels niet vinden dan staan ze naast je bed.
SLIM (22-2-2013 om 13:43)
Nee Jeannet, vooral nooit je autosleutels beneden laten liggen als je gaat slapen. Als ze het echt op je auto voorzien hebben, komen ze tenminste keurig even naar je slaapkamer toe om je "vriendelijk" en "beleefd" om de sleutels te vragen........................!!!!! Zeker blond?
Joke (22-2-2013 om 13:25)
Sorry hoor Jeannet, maar wie neemt AL zijn sleutels mee naar boven als hij/zij gaat slapen. Je mag er toch van uit gaan dat je spullen een beetje veilig zijn. Zo kan je alles wel mee gaan nemen als je naar bed gaat. Dat wordt een gesleep.
Cookie-instellingen beheren