Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zet wegpiraat langs de kant

Toegevoegd: 03-03-2013, 12.35 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Een politieman die onderweg was naar zijn werk heeft zaterdagavond diverse bekeuringen uitgedeeld aan een automobilist die het niet zo nauw nam met de verkeersregels.


Op de Oesterdam vond de 20-jarige man uit de gemeente Tholen het nodig om diverse personenauto's in te halen, terwijl er een dubbele doorgetrokken streep ligt en dit dus niet toegestaan is. Bij het inhalen moesten veel automobilisten 'vol in de remmen'. Zij werden dus gehinderd door de 20-jarige automobilist. Even verderop deed hij hetzelfde.

Met een gangetje van ongeveer 150 kilometer per uur reed de jongeman uit de gemeente Tholen vervolgens verder in de richting van Rilland. Op de Oude Rijksweg in Rilland staat sinds enige tijd een tijdelijke verkeerslichtinstallatie. Voor het rode licht stonden auto's netjes te wachten tot het licht op groen sprong. Maar niet de jonge automobilist. Hij reed langs de volledige rij wachtende auto's en gaf hen allemaal het nakijken, terwijl hij het rode licht negeerde en doorreed.

Op de Valckenisseweg kon de agent de auto laten stoppen. Daar heeft de 20-jarige man uit de gemeente Tholen de bekeuringen gekregen die hem toekwamen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (3-3-2013 om 15:33)
NET zijn rijbewijs en de macho uithangen. kaartje vernietigen--auto verbeurd verklaren. nooit meer een rijbewijs geven. zulke figuren horen niet op de weg met een moordwapen onder hun kont.
Tom (3-3-2013 om 14:36)
@Hans: je moet niet zo kinderachtig doen. Als die agent er niet achteraan gegaan was dan had hij hem wellicht ook nooit staande gehouden. Ik mag aannemen dat de agent de veiligheid niet in gevaar heeft gebracht.
Kees (3-3-2013 om 14:33)
Gelijk rybewijs innemen en over 5 jaar weer examen plus een flinke boete
Marco (3-3-2013 om 14:14)
Tòch is 't maar raar ! Als zo'n ventje (want man is 't nog niet, hij heeft totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel) 'n glaasje sap teveel gedronken heeft wordt ie harder gestraft als 'beginnend bestuurder'. Maar zulke levensgevaarlijke stunts worden NIET EXTRA ZWAAR AANGEPAKT ? Raar land !
Francois (3-3-2013 om 13:59)
Hmm denk aan EMG.... Art 5 wvw...
Jan-kees (3-3-2013 om 13:24)
Een politieman die onderweg was naar zijn werk??????? en in prive auto????? ik keur het rijgedrag niet goed maar had ook anders gekunt collega`s bellen en die laten aanhouden het is geen wild west hier
Cookie-instellingen beheren