Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 147 km

Rijbewijs ingevorderd dronken automobiliste

Toegevoegd: 15-03-2013, 15.03 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Donderdagavond werd tegen 23.00 uur een 37-jarige Middelburgse automobiliste betrapt op rijden onder invloed. Ze bleek bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.

De vrouw reed slingerend over de N57 vanaf Middelburg in de richting van Serooskerke en raakte diverse keren bijna de tunnelwanden. Toevallig reed daar ook een medewerker van Rijkswaterstaat die met zwaailichten op zijn auto het overige verkeer op afstand van het voertuig kon houden.


Voorbij de rotonde, afslag Klarenbeek ging de vrouw op de rijstrook voor tegemoetkomend verkeer rijden waardoor zeker drie auto's moesten uitwijken. Daarna reed zij de goede rijstrook weer op en kwam uiteindelijk in de berm tot stilstand. Zij moest haar rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (17-3-2013 om 18:00)
Rijbewijs vernietigen en de auto ook.
Renata (16-3-2013 om 22:47)
Wat een a-sociale griet, met naam en toenaam bekend maken dat iedereen weet wie dat is. Straf kan niet hoog genoeg zijn. Rechters: stel je maar eens voor dat het jullie geliefde was die bijna werd aan- of dood gereden. @Katinka: glaasje te veel op zeker toen je dit schreef...
Hijisfijn (16-3-2013 om 11:00)
@katinka: glaasje teveel is niet zo erg / blowen is vreselijk; mag ik veronderstellen dat u een alcohol-probleem heeft ???
Katinka (16-3-2013 om 08:54)
Goedzo aanpakken..Glaasje teveel is helemaal niet zo erg of net over de grens maar stomdronken is misdadig !!! Als POLITIE nou ook eens al die STONED figuren die hele dagen blowen achter stuur pakken!! Vind vreselijk dat blowen oogluikend word toegstaan omdat je daar geen blaas-apparaat voor hebt !
R (15-3-2013 om 21:48)
Op de markt in middelburg zetten met een bord erbij met de tekst' ïk ben 1 van de vele die onder invloed van alcohol mensen dood rijd.
Marja (15-3-2013 om 18:49)
Mens moet de ogen uit haar kop schamen ,gelukkig zijn er deze keer geen onschuldige mensen of kinderen aangereeden want als je zo rijd jeetje! hopelijk krijgt ze haar rijbewijs nooit meer terug of zouden de rechters weer zeggen?zal je dat nooit meer doen?en zij lacht en doet het toch steeds weer
Cookie-instellingen beheren