Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twintig boetes controle recreatieverkeer

Toegevoegd: 30-03-2013, 11.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag tijdens een controle op en rond de N57 bij Middelburg diverse weggebruikers beboet. De controle was specifiek gericht op het recreatieverkeer dat voor het paasweekeinde onze provincie bezoekt.


De politie controleerde tussen 10.00 en 17.30 uur op de Havenpoortweg circa 100 voertuigen. Er werd met name gelet op auto's met caravan die richting de kust reden. Er werden twintig bekeuringen uitgedeeld.

Zes personen konden geen rijbewijs toenen en twee personen hadden niet het rijbewijs dat benodigd was voor hun vervoerswijze. Drie mensen droegen geen gordel en ook bleek een richtingaanwijzer de verkeerde kleur te hebben.

Andere boetes werden uitgedeeld voor een defect aan de richtingaanwijzer (twee keer), geen goed werkende remlichten (één keer) en het niet voeren van de juiste kentekenplaat op een aanhangwagen (twee keer).

Verder werden bekeuringen uitgeschreven voor het niet hebben van de juiste spiegels bij het gebruik van een caravan (één keer) en het niet volgen van de juiste rijrichting (twee keer).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (30-3-2013 om 13:16)
Sjonge jonge, wat een aktie van de politie. in deze crisis tijden zijn we maar al wat blij met toeristen, met of zonder extra spiegels en verkeerd gekleurde richtingaanwijzers.
Lady (30-3-2013 om 13:13)
Zeer uitnodigend voor de toeristenindustrie, TOPPIE, dikke duim omhoog. En maar klagen dat er minder toeristen deze kant op komen. Hoe houd de de broodnodige inkomsten voor de horeca op pijl? Niet door dit soort acties. Maar ja, daar moet je voor geleerd hebben om iets dergelijks te begrijpen.
Roos (30-3-2013 om 12:33)
Lekker, eerste weekeind voor toeristen en zo worden ze welkom geheten. Nou, ik zou de volgende keer niet meer naar Zeeland gaan.
Kees (30-3-2013 om 12:25)
Heel goed de controles, hoort gewoon in orde te zijn, en piet het is niet alleen in zeeland de controle. bovendien volgens mij is van 90% de automobilisten hun richtingaanwijzer kapot,terwijl je aan je medewggebruikers moeten kunnen aantonen waar je heen gaat en het verkeer doorkan stromen!
Piet (30-3-2013 om 12:01)
Welkom in Zeeland! Fijne vakantie.
Cookie-instellingen beheren