Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie bij wietplantage Breskens

Toegevoegd: 16-04-2013, 13.13 uur
In totaal zijn er 575 volgroeide hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.
In totaal zijn er 575 volgroeide hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft maandagochtend bij de ontmanteling van een hennepkwekerij in Breskens een verdachte aangehouden.


De aangehouden verdachte is de bewoner van het pand aan de Nieuwesluisweg waar de kwekerij werd opgerold. In totaal werden er in het pand 575 volgroeide hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en vernietigd.

Ook de spullen die de agenten aantroffen ten behoeve van het onderhoud van de kwekerij zijn in beslag genomen en vernietigd. Tijdens de ontmanteling van de kwekerij is ook een gasdrukwapen aangetroffen. Dit werd in beslag genomen door agenten. De man heeft afstand gedaan van het wapen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saskia (18-4-2013 om 10:54)
Heel dat beleid gaat nergens over je kan overal spullen kopen voor kweek bij growshops wat allemaal legaal is. Coffeshops mogen ook waar het legaal is wiet e.d te kopen. hm wel appart hoe kweek je dan???
Tommieboy (17-4-2013 om 16:07)
Dit spul zou je niet eens willen roken. Wat voor troep ze erbij gieten om de planten maar zo snel mogelijk te oogsten niet normaal, je reinste vergif. Het is allang geen natuurproduct meer.
Roosje (17-4-2013 om 14:10)
Wel Coffee-Shops ? Geen kwekerijen ?? Ik denk dat we hier een beetje achterlopen . Het is toch van de gekke dat je het wel mag roken en niet mag kweken. Den haag moet hier nu eens een eind aan maken. Sta het kweken toe en hef belasting . Nu kost het alleen maar geld. Zonde hoor
Remko (16-4-2013 om 22:15)
Legaliseren en weg met dit rare beleid. Voor de staat extra inkomsten door de te heffen belasting en minder kosten voor politie. Minder schade voor de energieleverancier en geen gevolgen voor de mensen die ook gewoon willen eten!
Anoniempje walcheren (16-4-2013 om 18:41)
Jammer hoor, had ik een lekker jointje van willen smoken. Het is wel begrijpelijk, de overlast en criminaliteit willen we niet hebben. Maar een jointje roken moet wel kunnen!!
Roos (16-4-2013 om 16:50)
Ze zullen het nooit leren, hier moet eens een flinke straf voor komen per plant een 1 jaar celstraf , want ze blijven er mee door gaan deze niets nutten
Cookie-instellingen beheren