Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehelikopter zoekt jongen (17)

Toegevoegd: 27-04-2013, 11.37 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - De politie heeft vrijdagavond een politiehelikopter ingezet om een 17-jarige bewoner van een instelling in Kortgene te localiseren.


De jongen had rond 23.20 uur het personeel van de instelling aan de Galgendijk bedreigd met een nog onbekend voorwerp. Hij zag hierna kans om uit de instelling weg te komen. Een helikopter uit Den Haag is ingezet om de jongen te traceren.

Uiteindelijk is hij zaterdag rond 05.40 uur aangetroffen op het station in Goes. De jongeman is ter plekke aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (27-4-2013 om 16:11)
Was extreem irritant die helikopter! Heb een halve nacht wakker gelegen omdat deze om het kwartier behoorlijk laag over het huis kwam. Ik woon aan de andere kant van het Veerse meer dus niet in Kortgene. Er is altijd wel iets bij dat tehuis, tijd om de boel te sluiten of reorganiseren.
Beu (27-4-2013 om 12:08)
Beu zijn we het met die gasten daar, breek z`n poten maar, kan die ook niet meer weglopen, oh nee, dat mag natuurlijk niet in dit softe rotland
Cookie-instellingen beheren