Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Man slaat huis kort en klein

Toegevoegd: 12-05-2013, 14.44 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 30-jarige man is zaterdag rond 20.30 uur in zijn woning in Zierikzee aangehouden wegens het vernielen van diverse goederen. Deze vernieling vond plaats in de relationele sfeer.


De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, had in zijn woning allerlei apparaten vernield, waaronder een flatscreen televisie en een laptop. De overige bewoners hadden inmiddels de woning verlaten.

Toen een familielid ter plaatse kwam kreeg de man de keus om daarmee mee te gaan, zodat de overige bewoners terug in de woning konden en de rust kon wederkeren. De man weigerde dat, waarna hij werd aangehouden.

De man werd bij zijn aanhouding onder dwang geboeid. Hierbij liep één van de agenten een verwonding op aan zijn hand. Hij is hiervoor behandeld bij de huisartsenpost. De 30-jarige man heeft inmiddels een verklaring afgelegd en is zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? (13-5-2013 om 02:56)
@ ter en olivia, haat maakt meer stuk dan drank.
Ter (12-5-2013 om 23:04)
Drank maakt alles stuk... Ik haat ook mensen die dronken zijn, bah!!!
Johnny (12-5-2013 om 22:49)
Drinken om problemen te vergeten of om mee te kunnen doen? Allemaal gewoon een zwak excuus. Wat nou niet gezellig als je niet drinkt, rookt enz... Ik vertrek dan juist graag zsm omdat ik er geen moer aan vind. En uiteraard.. zorg en alle andere rekeningen zelf laten betalen! Gebruik je verstand!
Nono (12-5-2013 om 21:23)
Mensen denk na waar er 2 vechten zyn er 2 schuldig en drank ??ben bly dat het by de tv is gebleven of man of vrouw is fout hier advies ,praten met derden
Jan (12-5-2013 om 18:30)
Wel je ziet het veiligheid voor alles gewoon naar huis en dan er een om zeep helpen ,dus als het kalf verdronken is demp men de put niet zo snugger om zo iemand te laten gaan ,gewoon vast houden en de kosten om hem vast te houden verhalen bij dat persoon of is dit weer Holland op zijn best
Olivia (12-5-2013 om 17:19)
Drank maakt alles stuk....en niet alleen je tv of laptop ik haat mensen die dronken zijn
Cookie-instellingen beheren