Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 129 km

Dronken man krijgt 250 euro boete

Toegevoegd: 12-05-2013, 14.48 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een Middelburgse man kan een boete van 250 euro tegemoet zien omdat hij in dronken toestand vernielingen heeft aangericht.


De 37-jarige man werd vannacht om 00.45 uur door de politie aangehouden in de Granaat. Toen de politie arriveerde stond de man op straat te schreeuwen. Tijdens zijn aanhouding gedroeg de man zich agressief en moest dwang worden gebruikt worden.

Omstanders probeerden te voorkomen dat de man in de politieauto werd geplaatst. Er kwam versterking en uiteindelijk werd de boel gesust en kon de man worden meegenomen. De man wordt verdacht van vernieling, openbare dronkenschap en verzet bij zijn aanhouding.

De Middelburger kreeg een transactie van tweehonderdvijftig euro aangeboden en is zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suske (12-5-2013 om 15:19)
Gesust ?! tijd dat er knoerthard word opgetreden tegen die "omstanders" die de agenten het werk onmogelijk proberen te maken. Desnoods gebruiken ze het vuurwapen maar.
Cookie-instellingen beheren