Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zonder rijbewijs dronken achter stuur

Toegevoegd: 02-06-2013, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 19-jarige automobilist uit Vlissingen zonder geldig rijbewijs is vannacht betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De jongeman werd rond 05.15 uur in zijn woonplaats staande gehouden op de Schuitvaartgracht. De man werd met zijn auto aan de kant gezet nadat hij tot drie keer toe een eenrichtingsweg inreed.

Uit een blaasproef op straat bleek dat de man teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een algeheel rijverbod van 10 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maja (3-6-2013 om 08:37)
Vreemd verhaal. Vooral het niet in het bezit zijn van een geldeig rijbewijs?. Heeft hij uberhaupt wel een rijbewijs? Dan kun je hem ook geen rijverbod van 10 uur opleggen.
Vd plasse cj (3-6-2013 om 06:53)
Hoe kun je iemand zonder rijbewijs nou een rijverbod opleggen die mag helemaal niet achter het stuur
Sjaak (3-6-2013 om 03:42)
Een rijverbod van 10 uur voor iemand zonder geldig rijbewijs???
Andre (2-6-2013 om 22:33)
Walter, Waarom wil jij belasting betalen voor zo'n figuur? We mogen blij zijn dat hij niemand heeft doodgereden. Hoge, een hele hoge bekeuring. De wet zou eigenlijk moeten voorzien in een regeling om zo'n auto in beslag te nemen..... hard aanpakken dus....
Goesenaar (2-6-2013 om 21:35)
Deze man even een paar maanden opsluiten. Wie niet horen wilt moet maar voelen. Het zal je maar overkomen om door deze figuur aangereden te worden.
-- (2-6-2013 om 21:07)
Ik leef mt je meee, ik afgelopen week mr dan hd ik wel rijbewijs, positief bekijken hahah, in ieder geval niks wat ze in konden nemen!
Cookie-instellingen beheren