Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Ruzie uitgelopen op handgemeen

Toegevoegd: 06-06-2013, 13.41 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Woensdagmiddag is een verkeersruzie aan de Serooskerkseweg in Burgh-Haamstede uitgelopen op een handgemeen.


Een bestuurder van een Mercedes Cabriolet en een blauwe Volkswagen Polo kregen het rond 17.10 uur nabij de rotonde met elkaar aan de stok. De bestuurder van de Mercedes, een 47-jarige inwoner van Zonnemaire is korte tijd later in Goes aangehouden.

Een 49-jarige inwoner van Vlaardingen kwam in zijn auto vanuit Burg-Haamstede en reed in de richting van Renesse toen de Mercedes volgens hem met grote snelheid van rechts aan kwam rijden.

Na de rotonde zette de man uit Zonnemaire zijn auto stil op de weg, waardoor de ander gedwongen werd om te stoppen. Beide mannen stapten uit, waarna het slachtoffer enkele vuistslagen op zijn gezicht kreeg en ten val kwam. Vervolgens werd hij nog geschopt.

De politie is op zoek naar getuigen van deze uit de hand gelopen verkeersruzie. Zij kunnen zich melden bij de politie via het telefoonnummer 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (6-6-2013 om 23:47)
@ Michelle, voetbal geweld ? hij is toch niet tegen zijn hoofd getrapt door een groepje toen hij al op de grond lag ? neen, zelfs verkeersaso's zijn nog sportiever als voetballers/hooligans/gajus/tuig.
Goeizo (6-6-2013 om 23:34)
Goed zo, dat ze dat tuig uit goes maar de bak in gooien en zijn pooierbak verkopen om de kosten terug te krijgen.
Jan (6-6-2013 om 23:28)
Waar twee kijven hebben twee schuld. Sommige mensen kunnen ook serieus bloedzuigen met hun zogenaamde corrigerende gedrag. Moet je niet zeiken als je een paar klappen krijgt. En vervolgens snel naar de politie rennen en aangifte doen. Leven en laten leven kom je verder mee.
David (6-6-2013 om 14:48)
Dit is toch geen verkeersruzie? Als ik het zo lees is het gewoon een idiote actie van de 47-jarige man, een logische reactie van de 49-jarige. Een ruzie lijkt op actie vanuit beiden, maar dit lijkt me meer een eenzijdige actie!
Michelle (6-6-2013 om 14:20)
Wat een kort lontje, het lijkt wel voetbalgeweld. Een bekeuring is hier op zijn plaats en de medische kosten laten betalen die hieruit voortvloeien.!!!
Cookie-instellingen beheren