Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 21 km

Hardleerse Vlissinger is auto kwijt

Toegevoegd: 16-07-2013, 11.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een hardleerse Vlissinger voor de zoveelste keer betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man reed bovendien rond zonder rijbewijs.


De 46-jarige Vlissinger werd rond 01.30 uur betrapt toen hij over de Aagje Dekenstraat reed. Agenten herkenden de auto en de bestuurder omdat deze al meerdere keren is veroordeeld voor het rijden onder invloed van alcohol. Om diezelfde reden had hij ook al geen rijbewijs meer.

Toen de auto aan de kant stond, lieten de agenten de bestuurder dan direct ook een blaastest doen. Uit de test bleek dat de Vlissinger ook dit keer teveel had gedronken. Hij is meegenomen naar het politiebureau en daar is proces-verbaal opgemaakt.

De auto van de Vlissinger is op het politiebureau gestald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (16-7-2013 om 13:11)
Hadden ze veel eerder moeten doen, auto afpakken dat weet je toch dat ze toch gaan rijden
Edj (16-7-2013 om 12:32)
Als je de vent opsluit kan hij niet zuipen ook.. Of strookt dat niet met t pro-consumptief streven van onze minister-ptesident?
Tonia (16-7-2013 om 12:16)
46 jaar en nog steeds niet bij zijn verstand. Walgelijk!!
Cookie-instellingen beheren