Zoeken met Google:

Overval woning Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2013, 14.18 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De bewoner van een huis aan de Anjelierenlaan in Vlissingen is donderdagmiddag een geldbedrag afhandig gemaakt tijdens een overval. Dat heeft de politie zojuist pas bekend gemaakt.

Volgens de politie vond de overval rond 17.00 uur plaats. Een nog onbekende man drong de woning binnen en bedreigde de bewoner met een mes. Nadat de bewoner een geldbedrag had afgegeven, lukte het hem om de overvaller te verjagen.

De dader is op een scooter gevlucht in de richting van de Hogeweg. De politie heeft een aangifte opgenomen en een buurtonderzoek gehouden. Ook is er ter plekke gezocht naar sporen. De dader is echter nog steeds voortvluchtig.

Van de dader is een summier signalement bekend. Het gaat op een man met een licht getinte huidskleur. Hij had tenger postuur en was circa 1.70 meter lang. De overvaller had kort donker tot zwart haar en hij droeg een donkere broek, een licht gekleurd trainingsjack en een donkere pet.


Reageer op dit bericht

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Aantal tekens
0 van 750
R (20-7-2013 om 19:03)
Eindelijk plaatst hv zeeland de mening van 95 % van hun lezers. Niet dat deze mensen discrimineren maar gewoon de waarheid niet meer wegmoffelen.Hetzelfde met loverboys.Op school leren meisjes hoe je ze kan herkennen. Gewoon 90 % is niet nederlands punt.
A.P.v.d.Hoeven (20-7-2013 om 12:22)
Een overval op iemands woning is ongeveer de misdaad die de meeste negatieve gevolgen hebben voor het slachtoffer vooral als dit met grof geweld gepaard gaat. Hopelijk besteedt de politie hier de maximale aandacht aan en worden de dader gepakt.
Zeeuwse showride (20-7-2013 om 11:58)
Tja de bloemenbuurt in vlissingen. Staat volgens mij toch al langer bekend als niet een van de liefste wijken? ;) Verder verbaasd de getinte huidskleur me in dit geval ook totaal weer niet
Cees (20-7-2013 om 11:17)
Wel toevallig dat vanmorgenvroeg eenzelfde jonge man qua omschrijving voor n huis in Bossenburg glas stond op te ruimen en zei 'Wat zonde he?'. Ik denk dat we buurtwachten beter moeten gaan organiseren zodat dieven geen kans meer krijgen en er altijd iemand oplet op verdachte personen in een wijk.
Theo (19-7-2013 om 20:37)
Dader zal wel uit diezelfde buurt komen, meerendeel 't gespuis van Vlissingen, net zoals omgeving Bonedijke en Bossenburg. Zou in die buurten nog niet gratis willen wonen. Betaal iets meer aan huur in een betere wijk.
R (19-7-2013 om 19:49)
Was het niet die man die een paar dagen geleden een paar meter verder een telefoon stal? Die was toch ook licht getint?