Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks vernielingen Heinkenszand

Toegevoegd: 25-07-2013, 16.15 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - In de nacht van zaterdag op zondag zijn op diverse adressen in Heinkenszand vernielingen verricht. Dat heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


In de Roofvogelstraat trof de eigenaar een grote deuk aan in zijn auto. Ook in de Sperwerhof werd schade aan een auto toegebracht. In de Wouwhof werd de ruit van een schuur vernield. In de Arendhof werd een ruit in een voordeur vernield. In de Kerklaan werden twee ruiten van een cafetaria vernield.

Op basis van een getuigenverklaring zijn twee jongens, een 17- en een 18-jarige, uit Heinkenszand aangehouden. Er wordt onderzocht of zij in alle gevallen verantwoordelijk zijn voor de schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (26-7-2013 om 13:08)
@Marja. Ookal hebben ze " maar" een deel op hun geweten dat is nog teveel ze moeten met hun poten van andermans spullen afblijven!snotneuzen
70 (26-7-2013 om 07:26)
Heinkenszand wordt ook steeds meer een dorp voor het tuig van de samenleving, paar weken geleden was hier nog een boem boem boem feestje waar alle jeugd van het dorp fijn pillen stond te slikken. Drugs maakt meer kapot dan je lief is. Ouders controle op je kroost aub.
Prive (25-7-2013 om 23:52)
Hoezo jammer er staat 17 en 18 jaar.... als het de daders zijn, zouden ze er ook nog een foto van moeten bij zetten. kan de buurt ze is onder handen nemen.
Wes (25-7-2013 om 19:07)
Jongens lech je zak geld maar neer de schade is denk ik heel hoog om dat er een duik in en auto zit dat is al bijna 500,00 om die deukvrij te hebben + lak ik weet dit om dat ik ook auto rij
Marja (25-7-2013 om 17:20)
Jammer dat niet eerst uitgezocht word of deze jongens wel iets hebben gedaan, voor het in de pers komt. Nu worden ze bij voorbaat Door de buitenwereld al veroordeeld. Erg jammer zeker als blijkt dat ze het straks niet eens, of maar een deel hebben gedaan.
Peer (25-7-2013 om 16:44)
Wat een drama toch weer zeg, laat de raddraaiers alle schade maar terug betalen, dat zal ze wel leren.
Cookie-instellingen beheren