Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgers opgepakt na drugsdeal op straat

Toegevoegd: 01-08-2013, 19.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdagavond is aan de Veersesingel in Middelburg een 57-jarige inwoner van Middelburg aangehouden. De man kocht kort daarvoor drugs bij een 61-jarige plaatsgenoot.


Ook hij is op de Sir Winston Churchilllaan gearresteerd. Rond 19:30 uur zag een agent nabij de Veersesingel een drugsdeal tussen de twee mannen. De koper werd direct na de overdracht aangehouden. Hij verklaarde net heroïne gekocht te hebben. Een half uur later werd de dealer aangehouden.

Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau. De 57-jarige man is na verhoor in vrijheid gesteld. Hij kreeg van het openbaar ministerie een boete opgelegd van 100 euro. De 61-jarige verdachte is door een hulp-officier van justitie in verzekering gesteld.

Bij een doorzoeking in zijn huis zijn enkele grammen harddrugs en een weegschaaltje gevonden. De goederen zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (3-8-2013 om 06:10)
Je mag toch wel een weegschaaltje hebben, hoe moet je anders je cake bakken
Snap het niet helemaal (2-8-2013 om 16:09)
Heroine is een harddrugs en de gebruiker krijgt als straf 100,- boete. als je 14km per uur te hard rijd is de boete al hoger,en maar slap blijven straffen bij veel plegers
Zeeuw (2-8-2013 om 15:21)
De jeugd van tegenwoordig!
Cookie-instellingen beheren